Kategoriarkiv: nyheter aftonbladet

Xmen apocalypse

av | 20.11.2017

xmen apocalypse

21 recensioner av filmen X-Men: Apocalypse ().»Överlag är det en film som helt och håller lever på sjukt starka insatser från alla skådisar.«. Eftersom myndigheterna inte känner till honom, faller misstanken på Xavier och hans studenter. Studenterna förs av militären till en experimentell anläggning, men lyckas fly och tar sig till Kairo där En Sabah Nur och hans fyra medhjälpare startat sin process att skapa om världen. Xavier och hans studenter, samt Magneto. Streama X-Men Apocalypse direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play!

Xmen apocalypse - Unbreakable 2000

Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Hulk  · The Incredible Hulk The Avengers  · Avengers: Filmen hade svensk premiär den 18 maj Inte undra på att han blir bitter och vill förgöra världen. xmen apocalypse

Xmen apocalypse Video

Apocalypse Recruits Psylocke

Xmen apocalypse - Krogar

Quicksilver får den bästa scenen - igen. The First Avenger  · Captain America: Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Blodig krigsfilm av Mel Gibson. Apocalypse är en amerikansk superhjältefilm.

0 reaktion på “Xmen apocalypse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *