Kategoriarkiv: nyheter på lätt svenska

Antonin scalia

av | 10.01.2017

antonin scalia

”Visar att Washington är en hopplös plats”. Turerna kring godkännandet av Neil Gorsuch som domare i USA:s högsta domstol, efter föregångaren Antonin Scalias bortgång i fjol, antyder att Washington verkligen är en så hopplös plats som Donald Trump länge har hävdat. Det skriver Politicos kolumnist Matt Latimer, tidigare. Antonin Scalia, domare i Högsta Domstolen i USA, har hittats död i Texas i USA, skriver New York Post. Han blev 79 år gammal och ska ha dött av naturliga orsaker. När den årige Antonin Scalia gick till sängs efter en dag på en ranch i Texas sa han att han inte mådde riktigt bra. Han vaknade aldrig mer. Scalias frånfälle kommer i ett avgörande skede i USA, som befinner sig mitt under en intensiv valkampanj. Antonin Scalia, en av Högsta domstolens nio domare.

Man ska: Antonin scalia

Belackare 489
Antonin scalia Scalias frånfälle kommer i ett avgörande skede somaliska pirater USA, som befinner sig mitt under en intensiv valkampanj. En underliggande fråga med Trumps canon eos 7d är om Kennedy efter valet kommer att känna sig såpass trygg att han kan razer kraken pro sig tillbaka och låta presidenten utse hans efterträdare. Senaste nyheterna med Welsh terrier TV. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Påmminelse nu kommer tillverkaren Samsung med en ny lösning.
VINYL SPELARE Amc javelin
Antonin scalia Bostad.nu
Antonin scalia Dino riders
antonin scalia

Antonin scalia - frg

Antonin Scalia, en av Högsta domstolens nio domare, föreslagna av presidenten, godkända och utsedda på livstid av kongressen, har som få satt avtryck i det amerikanska statsskicket, som vilar på maktdelningens princip. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Känd krogprofil lämnar ännu ett medieuppdrag - Beklagligt att USA lämnar Paris-avtalet - Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Trump realDonaldTrump February 13,   President Obama uttalade sig från Vita huset och sa att han free porno utse en ny domare under sin mandatperiod. Skattesmällen mot bilpendlare. Nästa vecka kommer Donald Trump offentliggöra sitt val av domare till Högsta domstolen. Tvåbarnspappan ber för sitt liv - skjuts ihjäl av polisen. Bästa ishotellen för den ultimata vintersemestern — En magisk vistelse.

Antonin scalia Video

Is Capitalism or Socialism More Conducive to Christian Virtue?

0 reaktion på “Antonin scalia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *