Kategoriarkiv: starstable nyheter

Bombhot

av | 15.08.2017

bombhot

Det var strax efter klockan 13 som polisen fick in larmet om ett misstänkt föremål på en privat tomt i centrala Brålanda. Senare under dagen, vid tiden, tillkallades Nationella bombskyddet. Även fyra polispatruller kom till platsen, tillsammans med ambulans och räddningstjänst i beredskap. – Vi har fått in. Bombhot innebär att en person meddelar, oftast genom ett telefonsamtal eller genom ett e-postmeddelande, att en detonerbar bomb utplacerats på en allmän plats till exempel på en flygplats, järnvägsstation eller i en tunnelbana. Bombhotaren ringer oftast antingen direkt till platsen som bombhotas, till någon. Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Bombhot Video

Soldier takes da bomb hot sauce challenge För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Här slog rysk roulette till Rånade växlingskontor — bombhotade banker. Här har okända lämnat komponent — i år. Det var strax efter skolplus.se 13 som polisen fick in larmet om ett misstänkt föremål på en privat tomt i centrala Brålanda. Varning för snökanon — SMHI går ut med sju larm. Senare under dagen, vid tiden, tillkallades Nationella bombskyddet. bombhot

Bombhot -

Det krävs lite för att såra dagens samhälle. Skattesmällen mot bilpendlare. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Ingen person är misstänkt för gärningen. Vi vill att verksamheten ska pågå som vanligt, men vi kan inte döma någon som känner oro.

0 reaktion på “Bombhot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *