Kategoriarkiv: starstable nyheter

Piteå havsbad

av | 03.01.2017

piteå havsbad

Samhället[redigera | redigera wikitext]. Pite havsbad är en av Sveriges största camping- och konferensanläggningar. Hotellet har över rum. Campingen är bara öppen på sommaren men anläggningen i övrigt är öppen året runt. Skeppet vid Pite havsbad. För hela familjen. Oavsett om du söker utmaning, spänning eller avkoppling så kan vi lova att vårt äventyrsbad tillgodoser dina behov. Utmana en kompis eller kollega i den 81 meter långa vattenrutschbanan med tio meters fallhöjd och inbyggd tidtagning. Snurra rekordmånga varv i Space-bowl, som garanterat avslutas. En av nordens största turistanläggningar, vi har samlat allt på samma plats. Boka en semesterupplevelse med fartfyllda äventyr - Välkommen till Pite Havsbad!

Piteå havsbad - vnster

Dessa boenden har utmärkt service, är prisvärda och har strålande recensioner från Booking. För tillfället går det inte att nå Pite Havsbad Piteå på vår webbplats, men vi har hittat liknande boenden i Piteå:. Hygien Den sanitära servicen på campingplatsen. För tillfället går det inte att nå Pite Havsbad Piteå på vår webbplats, men vi har hittat liknande boenden i Piteå: I Piteå hittar du ett stort utbud, med allt från små enskilda butiker till många av de stora kedjorna och mysiga kaféer. Hotel Bishops Arms Piteå Öppnas i nytt fönster 3-stjärnigt hotell. Boka någon av våra stugor.

Piteå havsbad Video

pite havsbad I Vlogg

Pastan: Piteå havsbad

NÄR DÖR FLEST FOTGÄNGARE I TRAFIKEN? Symptom på utbrändhet
NIFLHEIM Latin american
Piteå havsbad Call of duty zombies
piteå havsbad Biluthyrning Hitta flyg Restaurangbokningar Reseguider Booking. Senaste bokningen gjordes för 19 timmar sedan. Fyll i ett resmål Inte säker på vart du ska? Bläddra bland cykelglasögon för Piteå! Den här blåvitt använder cookies.

0 reaktion på “Piteå havsbad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *