Kategoriarkiv: starstable nyheter

Återvinning årsta

av | 04.05.2017

återvinning årsta

Återvinningsstationen på parkeringsplatsen vid Årstahallen vid Sparrisgatan 3, i Uppsala, stängs den 30 september med anledning av att bygglovet har gått ut. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) hänvisar till andra återvinningsstationer i området. – Det ska vara enkelt för hushåll att lämna. Återvinningscentral - återvinning, farligt avfall, återvinningscentral, hushållsavfall, metallskrot, skrot, skrothandlare, industriskrot - företag, adresser, telefonnummer. Den 27 januari får Sandfjärdsgatan i Årsta en ny återvinningsstation. återvinning årsta

Återvinning årsta - gitarrist

Återvinningscentralerna har en maxbegränsning för fordon på 3,5 ton. Privatpersoner kommer även fortsättningsvis att kunna lämna begränsade mängder max 2 kubikmeter per månad av motsvarande material men fraktionen delas upp i jord och sten naturmaterial samt betong och tegel tillverkade byggnadsmaterial. Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält. Öppettider Vi öppnar om 1 timme och 12 minuter. Återbruksdisken hittar du direkt till höger när du kommit in till Roslagstulls återbruk.

Återvinning årsta - har

Det är bara du som privatperson som får lämna ditt privata avfall kostnadsfritt på återvinningscentralen. Följande avfall kan tyvärr inte lämnas på Roslagstulls återbruk: Återvinningsstation, Knipevägen Vid Reningsverket, Annelund I anslutning till parkeringsplatsen finns även en anropstelefon där du kan be personalen om hjälp med avlastning. Det är helt gratis att låna en cykel. Vad ingår i fraktionen:

0 reaktion på “Återvinning årsta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *